050 413 7323

Rauma LKV

  Kauppakatu 7, 26100 Rauma
  050 413 7323
  koti@raumalkv.com
y-tunnus: 2432935-3

Elämän eri vaiheissa myös asunnonvaihtotarve korostuu. Syyt voivat olla parhaita mahdollisia tai ne voivat olla raskaita ja kuormittavia. Lapsen syntymä tai avioliiton solmiminen – ero tai läheisen kuolema. Monesti tilanteet vaativat jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Jätä huoletta asuntoasiat hoidettaviksemme niin onnessa, kuin surussa - haluamme olla apunasi alusta loppuun, jotta saat itse keskittyä olennaiseen.

Ota meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan asuntomyymälässämme Wanhassa Raumassa.

Rauma LKV - kiinteistönvälitystä siellä missä asiakkaat ovat, tutkitusti.

Aki Ruohomäki

  Toimimme siellä missä ostavat asiakkaat ovat. Tutkimusten mukaan noin 100 % asunnonostajista tutustuu ja löytää uuden kotinsa verkosta. Olemme edelläkävijä niin perinteisessä-, kuin kohdennetussakin verkkomarkkinoinnissa. Kehitämme jatkuvasti markkinointiamme ja seuraamme sen tuloksia, jotta löydämme parhaan ostajan juuri Sinun kodillesi.  

Toimitusjohtaja
  040 514 1458
  Lähetä viesti

Jukka Saarinen

  Kun tarvitset apua asuntoasioissasi - otathan yhteyttä. Hoidan kotiasiasi kuntoon lähes 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Valmis, laaja asiakaspiiri ja huolellisesti suoritettu työ takaavat onnistuneen lopputuloksen.  

Kaupanvahvistaja, LKV
  040 757 7895
  Lähetä viesti

Pasi Ketola

  Onko elämäntilanteesi muuttunut ja kaipaat välitysalan ammattilaisen apua? Ota yhteyttä minuun - saat käyttöösi LKV pätevyyteni ja ammattitaitoni 30 vuoden myyntikokemuksella!  

Kiinteistönvälittäjä, LKV
  050 412 1272
  Lähetä viesti

Hanna-Leena Kurumaa

  Asuntoasioissa olen saanut palvella asiakkaita jo 30 vuoden ajan. On hienoa, kun asiakas palaa asuntoasioissa luokseni yhä uudelleen ja uudelleen. Palvelen mielelläni asuntoasioissa myös Sinua!  

Myyntineuvotelija
  046 850 9461
  Lähetä viesti

Adele Väärä

  Toimin työharjoittelijana ja valokuvaajana sekä avustan vuokranvälityspuolella. Opiskelen liiketaloutta kansainvälisen kaupan puolella. Työkokemusta ja osaamista löytyy monilta aloilta. Ota minuun rohkeasti yhteyttä vuokra-asuntoasioissa - hoidetaan kohteesi näkyvyys kuntoon uusilla ammattimaisilla valokuvilla ja videoesittelyllä, sekä mm. sosiaalisen median markkinoinnin avulla.  

Harjoittelija / vuokravälitys
  040 350 9900
  Lähetä viesti

Palveluhinnasto

Välityspalkkiotarjous: toistaiseksi voimassaolevana 3,1% (+alv) tai sopimuksen mukaan. Normaali: 900 € + 3,8% velattomasta kauppahinnasta (sis. ALV) tai sopimuksen mukaan. Lisäksi asiakirjapalkkio, joka määräytyy myytävän kohteen mukaan. Asiakirjapalkkio sovitaan erikseen välittäjäsi kanssa.

Arviokirjat: Kiinteistöt 600 € (sis. alv ja asiakirjakulut), asunto-osakkeet: 400 € (sis. alv ja asiakirjakulut). Kilometrikorvaus erikseen taajaman ulkopuolisille kohteille voimassa olevan kilometrikorvaussäännön mukaisesti tai sopimuksen mukaan.