050 413 7323

Rauma LKV

  Kauppakatu 7, 26100 Rauma
  050 413 7323
  koti@raumalkv.com
y-tunnus: 2432935-3

Elämän eri vaiheissa myös asunnonvaihtotarve korostuu. Syyt voivat olla parhaita mahdollisia tai ne voivat olla raskaita ja kuormittavia. Lapsen syntymä tai avioliiton solmiminen – ero tai läheisen kuolema. Monesti tilanteet vaativat jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Jätä huoletta asuntoasiat hoidettaviksemme niin onnessa, kuin surussa - haluamme olla apunasi alusta loppuun, jotta saat itse keskittyä olennaiseen.

Ota meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan asuntomyymälässämme Wanhassa Raumassa.

Rauma LKV - kiinteistönvälitystä siellä missä asiakkaat ovat, tutkitusti.

Aki Ruohomäki

  Toimimme siellä missä ostavat asiakkaat ovat. Tutkimusten mukaan noin 100 % asunnonostajista tutustuu ja löytää uuden kotinsa verkosta. Olemme edelläkävijä niin perinteisessä-, kuin kohdennetussakin verkkomarkkinoinnissa. Kehitämme jatkuvasti markkinointiamme ja seuraamme sen tuloksia, jotta löydämme parhaan ostajan juuri Sinun kodillesi.  

Toimitusjohtaja
  040 514 1458
  Lähetä viesti

Jukka Saarinen

  Kun tarvitset apua asuntoasioissasi - otathan yhteyttä. Hoidan kotiasiasi kuntoon yli 30-vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Valmis, laaja asiakaspiiri ja huolellisesti suoritettu työ takaavat onnistuneen lopputuloksen.  

Kaupanvahvistaja, LKV
  040 757 7895
  Lähetä viesti

Pasi Ketola

  Onko elämäntilanteesi muuttunut ja kaipaat välitysalan ammattilaisen apua? Ota yhteyttä minuun - hoidan kiinteistökauppojen kaupanvahvistukset ja saat käyttöösi LKV pätevyyteni ja ammattitaitoni yli 30-vuoden myyntikokemuksella!  

Kaupanvahvistaja, LKV
  050 412 1272
  Lähetä viesti

Hanna-Leena Kurumaa

  Asuntoasioissa olen saanut palvella teitä jo yli 30 vuoden ajan. Kotisi ja Sinä olette minulle tärkeitä. Yhteistyö kanssasi on minulle kunnia-asia. Tavoitteeni on saada Sinulle hyvä mieli asuntosi kaupasta. Olen niin iloinen saadessani palvellla teitä asiakkaitani yhä uudelleen ja uudelleen jo useammassa polvessa. Lisäkseni Sinua palvelee Rauma LKV:n koko henkilökunta. Puhallamme samaan hiileen saavuttaaksemme parhaimman palvelun ja asuntokaupan Sinulle. Palvelen ilolla myös Sinua! Tervehtien Hanna-Leena  

Toimistopäällikkö
  046 850 9461
  Lähetä viesti

Anna Hohtari

  Toimiva ja tarpeenmukainen asunto on elämän tärkeimpiä asioita. Koti on hyvinvoinnin kivijalka. Tavoitteeni on saada sinulle elämäsi asunto. Olen uusi alalla, mutta taustallani on osaava tiimi ja Rauman LKV:n välittäjien yhteinen yli 120-vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta.  

Asuntomyyjä / harjoittelija
  040 159 7661
  Lähetä viesti

Palveluhinnasto

Välityspalkkiotarjous: toistaiseksi voimassaolevana 3,1% (+alv) tai sopimuksen mukaan. Normaali: 900 € + 3,8% velattomasta kauppahinnasta (sis. ALV) tai sopimuksen mukaan. Lisäksi asiakirjapalkkio, joka määräytyy myytävän kohteen mukaan. Asiakirjapalkkio sovitaan erikseen välittäjäsi kanssa.

Arviokirjat: Kiinteistöt 600 € (sis. alv ja asiakirjakulut), asunto-osakkeet: 400 € (sis. alv ja asiakirjakulut). Kilometrikorvaus erikseen taajaman ulkopuolisille kohteille voimassa olevan kilometrikorvaussäännön mukaisesti tai sopimuksen mukaan.