Rauma LKV

Y-tunnus: 2432935-3

Kauppakatu 7, 26100 Rauma

050 413 7323

koti@raumalkv.com

Elämän eri vaiheissa myös asunnonvaihtotarve korostuu. Syyt voivat olla parhaita mahdollisia tai ne voivat olla raskaita ja kuormittavia. Lapsen syntymä tai avioliiton solmiminen – ero tai läheisen kuolema. Monesti tilanteet vaativat jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Jätä huoletta asuntoasiat hoidettaviksemme niin onnessa, kuin surussa - haluamme olla apunasi alusta loppuun, jotta saat itse keskittyä olennaiseen. Ota meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan asuntomyymälässämme Wanhassa Raumassa. Rauma LKV - kiinteistönvälitystä siellä missä asiakkaat ovat, tutkitusti.

Henkilökunta

Aki Ruohomäki

Toimitusjohtaja

040 514 1458

aki.ruohomaki@raumalkv.com

Toimimme siellä missä ostavat asiakkaat ovat. Tutkimusten mukaan noin 100 % asunnonostajista tutustuu ja löytää uuden kotinsa verkosta. Olemme edelläkävijä niin perinteisessä-, kuin kohdennetussakin verkkomarkkinoinnissa. Kehitämme jatkuvasti markkinointiamme ja seuraamme sen tuloksia, jotta löydämme parhaan ostajan juuri Sinun kodillesi.

Jukka Saarinen

Kaupanvahvistaja, LKV

040 757 7895

jukka.saarinen@raumalkv.com

Kun tarvitset apua asuntoasioissasi - otathan yhteyttä. Hoidan kotiasiasi kuntoon yli 30-vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Valmis, laaja asiakaspiiri ja huolellisesti suoritettu työ takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Pasi Ketola

Kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä LKV

050 412 1272

pasi.ketola@raumalkv.com

Onko elämäntilanteesi muuttunut ja kaipaat välitysalan ammattilaisen apua? Ota yhteyttä minuun - hoidan kiinteistökauppojen kaupanvahvistukset ja saat käyttöösi LKV pätevyyteni ja ammattitaitoni yli 30-vuoden myyntikokemuksella!

Hanna-Leena Kurumaa

Toimistopäällikkö

046 850 9461

hanna-leena.kurumaa@raumalkv.com

Asuntoasioissa olen saanut palvella teitä jo yli 30 vuoden ajan. Kotisi ja Sinä olette minulle tärkeitä. Yhteistyö kanssasi on minulle kunnia-asia. Tavoitteeni on saada Sinulle hyvä mieli asuntosi kaupasta. Olen niin iloinen saadessani palvellla teitä asiakkaitani yhä uudelleen ja uudelleen jo useammassa polvessa. Lisäkseni Sinua palvelee Rauma LKV:n koko henkilökunta. Puhallamme samaan hiileen saavuttaaksemme parhaimman palvelun ja asuntokaupan Sinulle. Palvelen ilolla myös Sinua! Tervehtien Hanna-Leena

Ella Välimäki

LKV

0400 458 357

ella.valimaki@raumalkv.com

Rauma LKV

Toimisto

050 413 7323

koti@raumalkv.com

Ota yhteyttä - me hoidamme loput!

Palveluhinnasto

Välityspalkkio 3,1% (+ alv = n. 3,84) tai sopimuksen mukaan. Asiakirjakulut määräytyvät myytävän kohteen mukaan.

Arviokirjat: Kiinteistöt 600 € (sis. alv), asunto-osakkeet: 400 € (sis. alv). Kilometrikorvaus erikseen taajaman ulkopuolisille kohteille voimassa olevan kilometrikorvaussäännön mukaisesti tai sopimuksen mukaan.