Rauma LKV

Y-tunnus: 2432935-3

Kauppakatu 7, 26100 Rauma

050 413 7323

koti@raumalkv.com

Elämän eri vaiheissa myös asunnonvaihtotarve korostuu. Syyt voivat olla parhaita mahdollisia tai ne voivat olla raskaita ja kuormittavia. Lapsen syntymä tai avioliiton solmiminen – ero tai läheisen kuolema. Monesti tilanteet vaativat jämäkkää toimintaa, mutta myös hienovaraisuutta. Jätä huoletta asuntoasiat hoidettaviksemme niin onnessa, kuin surussa - haluamme olla apunasi alusta loppuun, jotta saat itse keskittyä olennaiseen. Ota meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan asuntomyymälässämme Wanhassa Raumassa. Rauma LKV - kiinteistönvälitystä siellä missä asiakkaat ovat, tutkitusti.

Henkilökunta

Aki Ruohomäki

Toimitusjohtaja

040 514 1458

aki.ruohomaki@raumalkv.com

Toimimme siellä missä ostavat asiakkaat ovat. Tutkimusten mukaan noin 100 % asunnonostajista tutustuu ja löytää uuden kotinsa verkosta. Olemme edelläkävijä niin perinteisessä-, kuin kohdennetussakin verkkomarkkinoinnissa. Kehitämme jatkuvasti markkinointiamme ja seuraamme sen tuloksia, jotta löydämme parhaan ostajan juuri Sinun kodillesi.

Jukka Saarinen

Kaupanvahvistaja, LKV

040 757 7895

jukka.saarinen@raumalkv.com

Kun tarvitset apua asuntoasioissasi - otathan yhteyttä. Hoidan kotiasiasi kuntoon yli 30-vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Valmis, laaja asiakaspiiri ja huolellisesti suoritettu työ takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Pasi Ketola

Kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä LKV

050 412 1272

pasi.ketola@raumalkv.com

Onko elämäntilanteesi muuttunut ja kaipaat välitysalan ammattilaisen apua? Ota yhteyttä minuun - hoidan kiinteistökauppojen kaupanvahvistukset ja saat käyttöösi LKV pätevyyteni ja ammattitaitoni yli 30-vuoden myyntikokemuksella!

Hanna-Leena Kurumaa

Toimistopäällikkö

046 850 9461

hanna-leena.kurumaa@raumalkv.com

Asuntoasioissa olen saanut palvella teitä jo yli 30 vuoden ajan. Kotisi ja Sinä olette minulle tärkeitä. Yhteistyö kanssasi on minulle kunnia-asia. Tavoitteeni on saada Sinulle hyvä mieli asuntosi kaupasta. Olen niin iloinen saadessani palvellla teitä asiakkaitani yhä uudelleen ja uudelleen jo useammassa polvessa. Lisäkseni Sinua palvelee Rauma LKV:n koko henkilökunta. Puhallamme samaan hiileen saavuttaaksemme parhaimman palvelun ja asuntokaupan Sinulle. Palvelen ilolla myös Sinua! Tervehtien Hanna-Leena

Anna Hohtari

Asuntomyyjä / harjoittelija

040 159 7661

anna.hohtari@raumalkv.com

Toimiva ja tarpeenmukainen asunto on elämän tärkeimpiä asioita. Minulla on kova palo saada juuri sinun asunto näkyville ja myytyä. Olen uusi alalla, mutta taustallani on osaava tiimi ja Rauman LKV:n välittäjien yhteinen yli 120-vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta.

Palveluhinnasto

Välityspalkkio 3,1% (+ alv = n. 3,84) tai sopimuksen mukaan. Asiakirjakulut määräytyvät myytävän kohteen mukaan.

Arviokirjat: Kiinteistöt 600 € (sis. alv), asunto-osakkeet: 400 € (sis. alv). Kilometrikorvaus erikseen taajaman ulkopuolisille kohteille voimassa olevan kilometrikorvaussäännön mukaisesti tai sopimuksen mukaan.